woensdag 2 maart 2011

Kenzaa.nl

Dagen zoals vandaag dat ik de hele dag thuis zit kruip ik vaak achter mijn laptop om nieuwe fashion- en beautyblogs te gaan zoeken. Maar ook om nieuwe webshops te ontdekken. Via via kwam ik terecht op een fashionblog (weet helaas de naam niet meer) en zij had een blog gespost over de webshop Kenzaa. Ze had een heel mooi zomerjurkje gespot en voor een mooi prijsje. Dat maakte mij heel nieuwschierig en gelijk ben ik naar de website toe gegaan.

Wat hebben ze er mooie kleren en voor zooo weinig geld. Hier kan de H&M af en toe niet aan tippen. De H&M heeft vaak dezelfde kleding maar dan in 10 verschillende kleuren. Bij Kenzaa hebben ze de kleding maar in 1 kleur maar het is wel kleding wat niet iedereen heeft. En dat is juist waar ik van houdt. Kleding die niet iedereen draagt! Hieronder een voorbeeld van één van de mooiste girly dresses die je er online kunt bestellen!


Wat informatie over Kenzaa.

Maten
Alle kleding is ONE SIZE, dit betekent dat er geen verschillende maten te bestellen zijn. Er is slechts 1 maat.
Bij het artikel staat aangegeven bij welke maten dit kledingstuk past.

De afmetingen in centimeters staan ook aangegeven, meet deze op van te voren als je zeker wilt weten of het artikel jou zal passen.

Verzendkosten
Je kunt zelf kiezen hoe je jouw bestelling verzonden wilt hebben. Als je 1 kledingstuk hebt besteld dat door de brievenbus past, betaal je slechts 1,95 euro verzendkosten, levertijd 1 werkdag. Grotere bestellingen worden verzonden als pakketpost. Dit kost 4,95 euro en de levertijd is 1 werkdag.
Verzenden naar België kost 3,95 voor briefpost en 9,95 voor pakketpost.

Shipping to foreign countries cost 9,95 euro per order.

Betalen
Ideal Internetbankieren via jouw eigen bank, gemakkelijk veilig en snel!
Paypal Betalen met de online betaalservice van Paypal, alleen mogelijk als je al een Paypal account hebt.
LEVERTIJD

Verzending
De levertijd is 1 werkdag in Nederland als je hebt gekozen voor betaling via IDEAL. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden in Nederland:

Briefpost (1,95 euro): 1 werkdag
Pakketpost (4,95 euro): 1 werkdag

 Voor België gelden de volgende levertijden:

Briefpost (3,95 euro): 2-4 werkdagen
Pakketpost (9,95 euro): 1-3 werkdagen

Shipping to other foreign countries 2-6 days.


Ze verkopen niet alleen girly kleding maar ook girly sieraden en schoenen. En die zijn ook allemaal low-budget. Kenzaa is het zeker waard om een keer op rond te kijken. Als je vandaag wat bestelt en betaalt via Ideal of PayPal dan heb je het morgen in huis. Ik spreek uit eigen ervaring :). Mits ze het natuurlijk wel op voorraadt hebben. Maar dat staat er heel netjes bij vermeld.

Voordelen:
  • Low-budget
  • Snel in huis
  • Past het niet, krijg je je geld altijd terug
  • Woon je in Amsterdam dan kun je je pakketje voor niks afhalen.
Nadelen:
  • Het zijn voornamelijk kleine maten. Ben je zelf wat breder dan is het al wat beperkter om te bestellen. Maar in veel kleding zit ook strech. Je kunt het dus altijd proberen. Mocht het niet passen kun je het altijd nog retouren.
Als jullie gekeken hebben op de website, laat hieronder dan in een reactie achter wat jullie het mooist vonden op de website. Heb je al ervaring met Kenzaa laat dat dan ook achter in een reactie.

X MissGlamorise.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn altijd van harte welkom! :)
- Zinloze reacties zijn niet welkom.
- Als je vragen hebt, kun je dit ook in een reactie zetten.
- Niet spammen. Spam berichten worden gelijk verwijdert.