vrijdag 25 februari 2011

Beauty Mistakes

Als je rond loopt door je school of wanneer je aan het shoppen bent zie je allemaal verschillende mensen rondlopen. Al die mensen hebben weer verschillende manieren van kleding, haren en make-up. En soms zie je echt de raarste creaties rond lopen. Maar iedereen natuurlijk zijn/haar eigen smaak. Maar wat ik echt een No-go vind is wanneer je je wenkbrauwen te dun hebt geëpileerd. En omdat best veel mensen te dunne wenkbrauwen hebben, hebben ze er een naam aangegeven; Spermawenkbrauwen.

Iedereen is ook vast wel bekend met het fenomeen; Barbie van Oh oh Cherso! Zij staat bekend om haar "spermawenkbrauwen". Bij spermawenkbrauwen moet je denken aan dunne getekende/geëpileerde streepjes wenkbrauwen Zie de foto hieronder.


Dit zijn de overduidelijke spermawenkbrauw. Maar er is er nog een soort op het gebied van spermawenkbrauw. De volgende vorm is als volgt; de voorkant is rond getekend/geëpileerd en loopt met een steeds een dunner wordende streep naar achteren. Hieronder een foto van Paris Hilton met haar spermawenkbrauwen. Maar ik moet er wel bij vertellen dat ze ze tegenwoordig anders epileert op de goede manier!


Wil je weten hoe je toch mooie wenkbrauwen kunt creeëren? Kijk dan op YouTube daar staan honderden filmpjes op hoe je je wenkbrauwen kunt epileren maar ook hoe je ze kunt in kleuren of verven.

Maar nu wil ik jullie mening wel is horen. Ben ik de enige die spermawenkbrauwen niet mooi vind of zijn er meerdere mensen die hier zo over denken? Laat het me weten.

X MissGlamorise.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn altijd van harte welkom! :)
- Zinloze reacties zijn niet welkom.
- Als je vragen hebt, kun je dit ook in een reactie zetten.
- Niet spammen. Spam berichten worden gelijk verwijdert.